RUT-AVDRAG

Med vårt engångsstäd så är alltid rut-avdraget inräknat, ni behöver inte göra någonting utan vi sköter hela processen så ni kan fokusera på er nästa bostad.

FLYTTSTÄDNING

Ska ni som privatperson eller ert företags verksamhet flytta? Vi tar gärna hand om er flyttstädning och fönster puts!

Vi bokar in datum och tid vi ska vara på plats och lämnar alltid nöjdhets garanti.

BYGGSTÄDNING

Byggstädning görs efter renovering eller nybyggnation.

Avsikten med byggstäd är att utförligt få bort byggdamm, smuts och farliga byggpartiklar i lokaler och bostäder som uppkommer efter renovering eller olika typer av byggen.

Vi gör en grövre byggstädning innan vi finkammar lokal eller bostad.

STORSTÄDNING

Ett par gånger om året finns oftast behov av en riktig storstädning av hem eller era företagslokaler.

En storstädning är en städning där vi lägger stor vikt vid höga höjder, och platser som klassas som svåråtkomliga, allt från golv till tak, väggar och fönster.

Vi städar efter en utförlig checklista och era önskemål.

GOLVVÅRD

Golvet är en stor del av lokalen och är därför viktigt att hålla rent och fräscht. Det är även av stor vikt att känna till de olika golvtyperna som finns och kräver olika underhåll.

Golvunderhåll är viktigt för att golvet ska hålla längre, men även att smuts och partiklar inte ska tränga ner i golvets porer, få sprickor eller små repor där smuts och partiklar fastnar efter den daglig städningen.

FÖNSTERPUTS

För oss är det viktigt att våra tjänster är till för just varje individuell kund med både städ och servicetjänster, exempelvis lokalvård där fönsterputs, golvvård, och förbrukningsmaterial ingår. Vi kan även leverera lite extra service till era anställda så som frukost, fika eller frukt. Allt för en mer trivsam och produktiv arbetsmiljö!

TRÄDGÅRDSTJÄNSTER

Vi sköter om ert företag som lättare vaktmästeri som att klippa gräs, rensa ogräs, eller skotta snö på vintern.